4 kanallı sesli dvr kartlardaki ses sorunu

TE-50PLUS ( 4 kanal 50 PFS dvr kart ), TE-404PLUS ( 4 kanal 100 FPS Philips chip realtime dvr kartı ), TE-404A ( 4 kanal görüntü 4 kanal ses 100 FPS Philips chip real time dvr kartlar ), TE-432PLUS ( 8 kanal 200 FPS Philips chip ) Dvr kartları hakkında tüm bilgiler.

4 kanallı sesli dvr kartlardaki ses sorunu

Mesajgönderen roks tarih Sal Şub 12, 2008 9:59 am

Öncelikle herkese iyi çalışmalar dilerim. Benim sorunum 4 kanallı sesli dvr kartında kaliteli ses alamamam.
Bekleyen bi müşterim var 4 camera kurulumu yapılacak ve 2 tanesini sesli istedi. İş yerimde deneme amaçlı sesli camera taktım ama ses öle bi uğultu yapıyorki bilgisayarda rahatsız edici bi durum oluyor. sesli camerada aynı sorun oldu normal camera takıp ona mikrofon mikrofon taktım gene aynı uğultu oldu.
Bu konuda tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. İyi çalışmalar
roks

Ses kayıt işlemi

Mesajgönderen turksan tarih Prş Şub 14, 2008 3:29 am

Ses kaydı çök özel ve zor bir konudur. Daha önce de anlattığımız gibi ses kaydında aşağıdaki konulara dikkat etmek gerekir.
1. Ses kaydında en önemli faktör ortam akustiğidir. Yerler ahşap - halı - muşamba kaplı ise iyiidr. Betan - seramik - mermer ise akustik kötüdür.
2 Mekan boş ise kötüdür. Duvarlarda ahşap mobilyalar varsa iyiidr.
3.Kullanılan dvr kart teknolojisi önemlidir.
a. donanım sıkıştırmalı dvr kartlar kendi işlemcisi ve ram belleği sayesinde sorunsuz kayıt yaparlar ( ortam akustiği iyi ise )
b. yazılım sıkıştırmalı dvr kartlar pc işlemcisi ve ram belleği kullanırlar. Bildiğiniz gibi wwindows çalışma sırasında zaman zaman yavaşlamalara uğrar. Başka ıgulamalar çalışırsa bu daha sık olur. Özellikle ses kaydı yapılacak pc donanımı yuksek olmalı ve başka uygulama çalıştırlmamalıdır.
turksan
Site Admin

Mesajgönderen roks tarih Prş Şub 14, 2008 11:37 am

İlginizden dolayı teşekkür ederim. İyi çalışmalar
roks

Dön SOFTWARE DVR KARTLAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir