görüntü

CCTV kapalı devre kamera güvenlik sisteminde kullanılan güvenlik kamerası çeşitleri ve kamera yardımcı malzemeleri
Kameralar ve yardımcı malzemeler hakkında bilgiler. Dijital kayit cihazı Dvr kartları Dvr cihaz çeşitleri Ccd Box güvenlik kamerası CCTV dome kameralar Speed dome kamera Ip kameralar Network kamera modelleri Gece görüşlü ir kameralar Gizli kameralar Kamera lensleri Kamera ayakları kamera muhafazası Smps kamera adaptörü Video quad Kamera seçici Camera multiplexer Bnc konnektör Besleme Jakı TBnc CCTV kabloları video kablosu Pan motor tilt motoru zoom motorlar Bilgisayar malzemeleri Seri sonu ürünler Dvr cihazlar

görüntü

Mesajgönderen destek tarih Cum Oca 18, 2008 7:19 pm

kemera görüntüm sürekli bozuluyor dvr kartı kasadan çıkartıp taktığımda 1 2 gün düzeliyor tekrar bozuluyor görüntü. bu konuda yardım istiyorum tşk
destek

Görüntü Bozulması

Mesajgönderen erayonler tarih Çrş Oca 23, 2008 10:53 am

Bu gibi durumlarda gerçek çözümü bulabilmemiz için kullanıdığınız kartın modelini ve program sürümünü, bilgisayarınızın
-anakart
-ekran kartı
-iÅŸlemci
-ram
gibi donanım özelliklerini belirtmelisiniz.

Olası çözümler

- Bilgisayarınızı günde veya iki günde bir yeniden başlatın. Böylece bilgisayarın işlemci ve ram' i nefes alarak stabil çalışmaya devam edecektir.

- Bilgisayarın toprak bağlantısını kontrol edin ve DVR kartı bilgisayara kesinlikle vidalayın.
erayonler

Dön GÜVENLİK KAMERALARI

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir